luni, 6 noiembrie 2023

92 Muncitori în agricultură, silvicultură și pescuit

92 Muncitori în agricultură, silvicultură și pescuit

Muncitorii în agricultură, silvicultură și pescuit execută sarcini simple și de rutină în producția de culturi și întreținerea efectivelor de animale, se ocupă cu cultivarea și întreținerea grădinilor și parcurilor, exploatarea și îngrijirea (conservarea) pădurilor, desfășoară activități în domeniul acvaculturii și pescuitului.

921 Muncitori în agricultură, silvicultură și pescuit

Muncitorii în agricultură, silvicultură și pescuit execută sarcini simple și de rutină în producția de culturi și întreținerea efectivelor de animale, se ocupă cu cultivarea și întreținerea grădinilor și parcurilor, exploatarea și întreținerea pădurilor și desfășoară activități în domeniul acvaculturii și pescuitului.

9211 Muncitori în culturi vegetale

Muncitorii în culturi vegetale execută sarcini simple și de rutină în producția de culturi, cum ar fi: fructe, nuci, cereale și legume în cadrul fermelor.

9212 Muncitori în creșterea animalelor

Muncitorii în creșterea animalelor execută sarcini simple și de rutină în producția de animale din ferme, inclusiv păsări de curte și insecte.
Îngrijitor animale (cod COR 921201) - Fișa postului

9213 Muncitori în ferme mixte

Muncitorii în ferme mixte execută sarcini simple și de rutină în producția agricolă de culturi vegetale și în creșterea animalelor din ferme.
Muncitor manipulare şi pregătire furaje (cod COR 921301) - Fișa postului
Muncitor necalificat în agricultură (cod COR 921302) - Fișa postului
Văcar (cod COR 921303) - Fișa postului

9214 Muncitori în grădinărit și horticultură

Muncitorii în grădinărit și horticultură execută sarcini simple și de rutină în activități de cultivare și întreținere a arborilor (pomilor), arbuștilor, florilor și altor plante în parcuri și grădini private, producerea de răsaduri, bulbi și semințe sau creșterea legumelor și florilor utilizând tehnici de cultivare intensive.

9215 Muncitori forestieri

Muncitorii forestieri execută sarcini simple și de rutină privind cultivarea și menținerea pădurilor naturale și a plantațiilor forestiere, precum și transportul buștenilor, tăierea și doborârea copacilor.
Îngrijitor pomi (cod COR 921501) - Fișa postului
Muncitor necalificat în silvicultură (cod COR 921502) - Fișa postului
Tăietor manual lemn de foc (cod COR 921503) - Fișa postului

9216 Muncitori în pescuit și culturi acvatice

Muncitorii în pescuit și culturi acvatice execută sarcini simple și de rutină privind cultivarea, capturarea și recoltarea peștelui și a fructelor de mare în acvacultură și în pescuit în ape interioare, de coastă și de mare adâncime.
Muncitor necalificat în pescuit şi vânătoare (cod COR 921601) - Fișa postului
Muncitor piscicol (cod COR 921602) - Fișa postului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

14 Conducători de unități din industria hotelieră, comerț și alte servicii

14 Conducători de unități din industria hotelieră, comerț și alte servicii Conducătorii de unități din industria hotelieră, comerțul cu amăn...